RODOSZ Tisztújító Közgyűlés – közlemény

A Romániai Magyar Doktorandusok és Fiatal Kutatók Szövetsége Tisztújító Közgyűlést hív össze 2019. március 5-én, 17 órától.
A Közgyűlés helyszíne: Kolozsvár, Nyomda utca 12. szám.

A szervezetbe való belépést a továbbiakban folyamatossá kívánjuk tenni, és azon személyek tagfelvételi kérelmeinek tárgyalása a közgyűlés során meg is fog történni, akik a közgyűlés előtt 5 nappal (legkésőbb február 28-án 17 óráig) igényelik a szervezetbe való belépést (a tagfelvétel feltételei és folyamata ezen a linken érhető el: https://rodosz.ro/tagfelvetel), és amennyiben a belépéshez szükséges eredeti dokumentumok is megérkeznek (a Nyomda u. 12. sz., 400101 Kolozsvár címre), továbbá a formális feltételek teljesítését hitelesen ellenőrizni lehetett a közgyűlésig.

A RODOSZ jelenlegi taglétszáma 34 fő, a közgyűlésen ezzel a taglétszámmal dolgozunk, e szám alapján állapítjuk meg a kvórumot. A Közgyűlés során az említett 34 fő rendelkezik szavazati joggal.

A tagság számára a Közgyűlési meghívó kiküldése megtörtént. A meghívó tartalmazza a napirendi pontokat, illetve az elmúlt évekre vonatkozó beszámolókat.

A tagfelvétellel kapcsolatos kérdéseket az office@rodosz.ro címre várjuk.