Szinonimaszótárt és képszerkesztőt készített a Sakkom

Online szinonimaszótárt és böngészőben használható fotószerkesztő alkalmazást készített a Sakkom Interaktív. Mindkét szolgáltatás ingyenesen hozzáférhető a távmunkában dolgozó kommunikációs szakma számára (és nem csak).

Két új online eszközt indított útjára a SAKKOM Interaktív, mindkettő a távmunkára átállt kommunikációs szakma két tipikus igényét elégíti ki a napi (otthoni) munkavégzés során. A Szinonimaszotar.com nevéhez méltóan rokon értelmű szavak egyszerű és gyors felkutatásában segít; az online szószedetben több mint 20 ezer szinonima található. „Természetesen lehetőség van a bővítésre, így ha valaki ebben is szeretne részt venni, a felületen küldhet be javaslatokat új rokon értelmű szavakra, illetve a meglévő szinonimák kibővítésére” – mondta Kolma Kornél, a SAKKOM Interaktív ügyvezetője.

A másik eszköz egy böngészőben használható online fotó- és képszerkesztő, mely a Fotoszerkeszto.hu címen érhető el. „Lényegében egy, a gyakran használt képmanipulációs szolgáltatásokat biztosító »photoshopszerű« alkalmazásról van szó, amivel a napi marketing munka, pl. fotók előkészítése, feliratozása, Facebook posztok szerkesztése pillanatok alatt, mindenféle extra szoftver vagy kiegészítő telepítése nélkül online elvégezhető” – tette hozzá Kolma Kornél. A SAKKOM Interaktív a jövőben további, a marketing és kommunikáció területén dolgozó szakemberek napi munkáját segítő ingyenes online eszközök bevezetését tervezi.

(forrás: Kreatív Online)